5 kroppssprak – Sa laser du av din Tinder-dejt

Kroppssprak avslojar jatte- om en person och inneha stor betydelse nar vi dejtar. Om man inte vet hur man ska oversatta sin dejt kan det resultera i missforstand och berora upplevelsen negativt. Nedan avslojar vi hur du superb laser fran din dejt och nagra klassiska spar som tyder pa tilldragning! Bild: Unsplash

Den som kanner till hur man laser fran sin dejt kan fartfyllt demaskera va hen i sjalva verket vill och ifall det finns ett entusiasm eller inte. Nu har dejtingappen Tinder, sallskap med psykologen Adrianne Carter, tagit fram nagra tips pro vad är den bästa Dominicans datingsida hur du superb laser fran din dejts kroppssprak.

Fem annorlunda kroppssprak och personlighetstyper

”Charmoren” ar nagon som tycker om att anordna dorrarna inleda. De vill mer an beredvilligt samlas, fixar beredvilligt till frisyren under dejten och har stadse ett leende pa lapparna. Du kan spartanskt identifiera den arme dejtingpersonligheten genom att betrakta hur hen gar och star. Vanligtvis inneha den arme typen en avslappnad gangstil och deras fotter riktade kontra andra (eller mot dorren).

Allting sker kungen deras parametrar – de ar mycket metodiska i sitt metod nar det galler dejting och ar ratt duktiga gallande att anordna i stig en pratstund.

Pro den arme typen gar ord och handling alltid i linje med varandra. Gallande en dejt inneha hen ett genuint leende och en oppen och avslappnad installning, med exempelvis bringa armar och avslappnade axlar.

”Den akta varan” haller mattlig ofta ogonkontakt forut att presentera att de minsann ar intresserade, staller ratt fragor, lyssnar kungen dina genmale och svarar pa dina fragor. Under en dejt lutar de sig garna kontra personen och kan till och med kolla fysisk kontakt i genom att kanna sin dejts overarm eller lagga en arm ifall.

I Genom sitt vidga kroppssprak ar de aven benagna att bidra en ogonblinkning till sin dejt pro att visa sitt intresse pro framtida dejter. De soker sannolikt en gemensam huvudsak med sin match i genom att besta rattfram med hur sa de soker nar de dejtar och ar den mest akta personlighetstypen.

”Den kryptiska” kan framsta avfardande och distraherad gallande en dejt. Deras standpunkt ar oftast ororlig, de haller beredvilligt fysiskt stracka och placerar en grans mellan sig sjalva och sin dejt. Nog i genom att halla hakan hogt eller luta sig bort.

Nar de dejtar har den har personligheten en tendens att anlanda sent och anvanda sin telefon under dejten. De tar sallan initiativ vare sig nar det galler att organisera infor dejten eller nar det kommer till sjalva samtalet under dejten. De ar narvarande rent fysiskt, men kan pavisa beteenden som ger en sval eller otillganglig antydan.

5 kroppssprak – Sa laser du av din Tinder-dejt

Vissa beter sig gallande det har viset darfor de helt spartanskt inte ar intresserade fran dig men det kan samt besta deras fason att testa leka “cool” eller svarfangad.

”Den flitige” ar tydlig med sina intentioner genom att visa fysisk kontakt, dar hen antagligen lutar sig fram och tittar intensivt pa sin dejt. De visar fortjusning och deltagande under dejten och har en frank och uppratt svansforing.

”Den flitige” lagger kopiost handlingskraft pa dejten och kan uppfattas som forut uppspelt eller upphetsad nar de forsoker sla ovanfor sin dejt.

Lyhordhet, som kan missuppfattas som alltfor avsevart iver, betraktas riktig som en av de mest attraktiva egenskaperna bland singlar. Den arme typen inneha en vana att ta notis dejten genom att stalla otaliga fragor och jobbar hart forut att producera sin dejt tacksam.

”Overanalyseraren” ar nagon som ar lite instabil pa sig personligen och ar mer obestamd nar det kommer till dejting. Kungen en dejt tenderar de att tafsa med saker, ha armarna i kors, flina nervost eller rodna. De undviker ofta ogonkontakt, ar lite obekvama och kan bita pa naglarna eller lapparna.

Den arme typen kan uppfattas som sjalvmedveten och frysa till om de ej kan svaret gallande en undran eller sa ar de hyperaktiva och tala oupphorligt.

Vissa kan tro att ”Overanalyseraren” ej ar intresserad, men den har typen ar rentav bara mer bundenhet fran andra manniskors bekraftelse. En forvanansvard och effektiv strategi forut att motverka oro ar att avskilja med sig av hur man kanner pro sin match.